Archiprix

Een catalogus ontwerp met de beste Nederlandse afstudeerplannen architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur

ISBN 978-94-6208-356-1
Redacteur Henk van der Veen
Taal Dutch, English
Specificaties paperback | 24 x 30 cm | 112 pages | illustrated (300 full color)
verkoop nai010 publishers

De beste ontwerpen van de Nederlandse architecten van de toekomst
Eerdere Archiprix-winnaars zijn onder anderen Ronald Rietveld, Bjarne Mastenbroek, Jacob van Rijs, Michiel Riedijk, Lars Spuybroek, Dick van Gameren en Liesbeth van der Pol

Jaarlijks selecteren Nederlandse ontwerpopleidingen op het terrein van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur hun beste afstudeerplannen. De oogst is steeds rijk en divers en straalt de ambitie uit van een nieuwe generatie ontwerpers die klaarstaat om elke denkbare ontwerpopgave aan te pakken. Het boek Archiprix 2017 introduceert de laatste lichting aanstormende talenten.

In binnen- en buitenland staat de Archiprix bekend als een podium voor veelbelovende architecten, stedenbouwers en landschapsarchitecten. Niet alleen opdrachtgevers, werkgevers en opleidingen, maar ook organisatoren van prijsvragen en workshops weten via deze publicatie de nieuwste lichting getalenteerde ontwerpers te vinden. Hun excellente afstudeerwerk bevat een schat aan ideeën voor actuele ontwerpopgaven.

Het ontwerp is combinatie van full colour drukwerk met een blauw/grijze PMS pantone kleur. Het ontwerp is dienend aan de vele verschillende projecten en presentaties.

Benieuwd naar wat we nog meer ontwerpen?