portrait of Annelou van Griensven and Annemarie Geurink

De Vormforensen

EEN GRAFISCH ONTWERPBUREAU DAT SOCIALE/DUURZAME IMPACT VISUALISEERT VOOR BEDRIJVEN DIE VAN PERSPECTIEF DURVEN TE VERANDEREN.

Anne-Marie Geurink
+31 (0) 615111689   
annemarie@devormforensen.nl

Annelou van Griensven
+31 (0) 644688094
annelou@devormforensen.nl

Transformatorplein 6
6827 AC
Arnhem

 

Wij zijn een grafisch ontwerpbureau dat zichtbaarheid creëert voor sociale en duurzame bedrijven. Om verantwoorde bedrijven/organisaties te ondersteunen en zichtbaar te maken voor een breder publiek.

De Vormforensen is een grafisch ontwerpbureau dat moeilijke complexe hedendaagse vraagstukken toegankelijk maakt door middel van grafisch ontwerp. Samen gaan we naar de essentie van jouw verhaal en vertalen dit naar een tactiele vorm. Wij zetten ons netwerk in om te zorgen voor een sociaal en duurzaam productieproces.

Wat we maken?
- Identiteit en websites met een lage ecologische voetafdruk
- Boeken met een lage ecologische voetafdruk
- Campagnes met een lage ecologische voetafdruk

Met wie werken we samen?
Wij zetten ons netwerk in om een sociaal en duurzaam productieproces te garanderen. Wij werken samen met een creatief team van freelancers. Voor elk project brengen we de juiste mensen bij elkaar om mee samen te werken. Om uw vraag vorm te geven in een heldere, online en offline strategie en zichtbaarheid, waarbij we het menselijke karakter nooit uit het oog verliezen. Zo krijgt jouw verhaal de vorm en aandacht die het verdient.

Waar ons kan vinden?
Wij zijn een in Arnhem gevestigde grafische ontwerpstudio opgericht door Anne-Marie Geurink en Annelou van Griensven.

Wil je met ons samenwerken?
We werken samen met mensen en bedrijven die een duurzaam resultaat en relatie willen. We werken met mensen die bereid zijn te investeren in positieve verandering in hun bedrijf en hun omgeving. Bedrijven met een gedeelde visie, missie en purpose.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie/thee of wilt u een afspraak maken? Kom langs in ons atelier, bel of mail Anne-Marie of Annelou.

clients & talks

We zijn altijd blij om nieuwe mensen te ontmoeten, uw project visueel te ondersteunen of gewoon een kort advies te geven. Bel ons of stuur een e-mail naar  info@devormforensen.nl,

Our clients include:
PostNL, Biologische boerderij de Horsterhof, Fashion & Design festival Arnhem, Provincie Gelderland, Wijzers in Onderwijs, UN-Studio, 010, Cultuurregio 025, ArtEZ Press, Ontwerp Platform Arnhem, de Hersenstichting, Katja Gruijters, BPD Amsterdam, Stedelijk Museum Amsterdam, ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Archiprix, Stichting Engineers without borders, Groene Rijders, Foreland en Ruimtekoers.

We gave lectures, lessons and workshops to a.o.
Create Space minor, Cultuurregio 025, TUMO, HKU, Willem de Koning academie, Focus Filmtheater & Focus eten & drinken, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, Student City Challenge (HAN&ArtEZ), TEDx Arnhem, Dutch Design Week, Museum Arnhem, Upload Cinema, Salone del Mobile Milan, Zefir7 Nieuwe oogst, 20x20 Lux, Ontwerp Platform Arhem, Youth Food Movement Utrecht, BNO Utrecht, Slow Food Arnhem.

honors & awards

  • Nieuwe Oogst Zefir7, 2008
  • Nieuwe Oogst Zefir7, 2011
  • Best Dutch Book Design’s 2009
  • Nomination Student Prize Graphic Design, 2010
  • Starter stipendium , 2011-2012
  • Best Dutch Book Design 2015
  • Schönste Bücher aus aller Welt, Bronze Medaille, 2016
  • Best Dutch Book Design, student jury 2020

download ons portfolio in pdf. Een kop koffie? Een mooie opdracht? Wil je kennismaken stuur ons een email.

jobs and internships

Internships for enrolled design students: An internship usually lasts three months. In the studio we speak English and Dutch. Send your résumé and motivation letter to info@devormforensen.nl, we try to answer as soon as possible.

BNO

Wij zijn BNO member: www.bno.nl