Purpose, Fashion & Design Festival Arnhem, campaign

Een dynamische campagne voor FDFA Purpose een mode en design festival.

Anne-Marie Geurink
+31 (0) 615111689   
annemarie@devormforensen.nl

Annelou van Griensven
+31 (0) 644688094
annelou@devormforensen.nl

Transformatorplein 6
6827 AC
Arnhem

FDFA

Ieder jaar organiseert FDFA (Fashion Design Festival Arnhem) een maand lang een festival in het teken van fahion & design. Exposities, modeshows, optreden en events worden georganiseerd in deze designmaand.Het werk van kunstenaars en ontwerpers krijgt een platform in de stad en dit jaar ook online.

De inhoud is gebaseerd op de 10 dimensies van de Kabbalag. De dimensies zijn: consumptie, gelijkheid, emotie, esthetiek, vergankelijkheid, ratio, invloed, empathie, grondstoffen en gedachten.

grafische camapgne

De basis van de campagne is een typografische identiteit gebaseerd op het Hebreeuwse schrift. Het thema 'Purpose' was gekoppeld aan de 10 dimensies van de Kaballah. Wij zijn opzoek gegaan naar een respectvolle vertaling van inspiratie naar vorm. Dit resulteerde in een campagne bomvol kleur. Iedere dimensie heeft een eigen kleur en uitspraak. Het resultaat is een aansprekend beeld in vorm en kleur. Waarbij de foto's van Wendelien Daan de campagne ondersteunen. 

Voor het online gedeelte van het festival hebben we samen gewerkt met motiondesigner Jurriaan Hos.

Het festival is te vinden via onder andere: www.instagram.com/fdfarnhem/

storytelling

Wij werken graag voor opdrachtgevers met inhoud. Waarbij sociale en duurzame waarde samenvallen in een campagne. Waarbij wij inhoud naar vorm omzetten en toegankelijk maken voor een groot publiek

Meer informatie over het festival? Fashion Design Festival Arnhem